Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Wij zijn Speedy!

SpeedyXS is onderdeel van computerservicebedrijf Speedy-Systems uit Angeren. Wij kunnen snel glasvezel leveren op plaatsen waar nu vaak nog traag internet via een telefoonlijn of draadloze verbinding mogelijk is.

Wij installeren en repareren al 20 jaar computers, telefoon- en coax-verbindingen bij particulieren en bedrijven in Lingewaard en omgeving. Tegenwoordig kunnen wij u ook een eigen internetverbinding leveren over het KPN of Delta glasvezelnetwerk.

Wij ondersteunen u van advisering tot aanvraag, zijn uw technische contact, en sluiten u uiteindelijk ook technisch gezien aan op de geleverde glasvezelkabel. Alles gaat in goed overleg en we houden altijd contact via de telefoon of door “even snel” langs te komen indien nodig. Deze service noemen wij “AANSLUITSERVICE” en is mogelijk voor het vaste en éénmalige bedrag van slechts €75 euro incl. BTW.

Naast het aansluiten kunnen wij ook een verbinding voor u aanvragen. Op het Glasvezel buitenaf netwerk gaat dit via provider “Delta” en op het Digitale Stad netwerk kan dit rechtstreeks via ons. Wij leunen op het stabiele glasvezelnetwerk van KPN en hebben een directe lijn met digitale televisie provider Solcon. Zij leveren al vele jaren hoogwaardige televisiediensten in het Noorden van Nederland en zijn sinds 2017 officieel onderdeel van KPN geworden.

SpeedyXS biedt u dus de zekerheid van een groot bedrijf,
met de persoonlijke service van uw eigen support partner in de buurt!

Mail ons Of neem telefonisch contact op via: 026 – 3709588